Διοίκηση


Αγαπητοί Γονείς,

Η Διοίκηση του Βριλησσιακού και η προπονητική ομάδα του, με χαρά σας καλωσορίζουν στη νέα αθλητική χρονιά και σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον σύλλογο μας.

Ο αθλητικός σύλλογος «Βριλησσιακός Α.Ο», ξεκίνησε και φέτος την δραστηριότητά του , με νέους ανθρώπους στη διαχείριση του προπονητικού έργου, αλλά με μεγάλη εμπειρία στην εκγύμναση και προπόνηση των παιδιών, αφού όλοι είναι καθηγητές απόφοιτοι της Γυμναστικής Ακαδημίας με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας σε σχολεία.

Η εμπειρία στη διαχείριση των παιδιών και η καλύτερη δυνατή απασχόληση για το κάθε ένα παιδί ξεχωριστά, μέσα όμως στην ομάδα, βελτιώνουν και τις ατομικές επιδόσεις των παιδιών μας και το ομαδικό πνεύμα.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς η δυνατότητα που μας δίνετε, μέσα από τα αθλητικά τμήματα που έχουν ήδη συσταθεί στο σύλλογό μας, να μπορέσουμε να περάσουμε στα παιδιά μας, την αξία του «ευ- αγωνίζεστε» και της συλλογικής προσπάθειας.
Για όλους εμάς, αυτές είναι οι αξίες και οι αρχές που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά μας.

Τα τμήματα ΜΠΑΣΚΕΤ που έχουν ήδη συσταθεί είναι :
Ακαδημία / Τζούνιορ / Προμίνι / Μίνι / Παμπαίδες / Παίδες / Εφηβικό / Ανδρικό για  τους άνδρες και Τζούνιορ / Προμίνι / Μίνι / Κορασίδες / Αμαζόνες για τις γυναίκες.

Σχετικά με τις ετήσιες συνδρομές, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Βριλησσιακού και τον Δ/ντή του προπονητικού τμήματος κ. Κυριάκου Σωτήρη ή τον Τεχνικό Δ/ντή του συλλόγου κ. Σουρμελή Γιώργο.

Η δική σας συνέπεια, βοηθάει το σύλλογό μας, να ανταποκριθεί σωστά στις οικονομικές καλύψεις των προπονητών των παιδιών μας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εμπιστοσύνη σας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση: 697 8522982 – 697 8442406 &  694 8597130

Βριλήσσια 23 Αυγούστου 2021

ΤΟ Δ.Σ